Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sunquest
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cazare Hotel Sunquest, Venus
381 lei
Brand
Hotel 3*
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Hotelul Sunquest este situat in partea de nord a statiunii Venus, la aproximativ 200 metri de plaja si la 5 minute de mers pe jos de centrul statiunii, Complexul Turistic Sunquest este locul unde sunteti bineveniti pentru a petrece o vacanta placuta pe litoralul romanesc.

Integrat intr-o proprietate privata de10.000 m.p. si beneficiind de un cadru natural deosebit, complexul a pastrat si a integrat in ansambul sau un colt din vechea padure Comorova ce acoperea odata intreaga zona de coasta a Marii Negre din partea de sud a litoralului romanesc.

Complexul turistic Sunquest include...
- Hotelul Sunquest
- un bar de zi aflat in receptia hotelului
- un restaurant spatios cu doua terase
- loc de joaca pentru copii amenajat in imediata vecinatate a terasei restaurantului
- doua piscine exterioare, una pentru copii si una pentru adulti - dotata cu jacuzzi, fantani arteziene, caderi de apa si lumini subacvatice
- parcare proprie (cu o capacitate de 90 locuri si acces pe baza de card)
- centru de conferinte cuprinzand 2 sali mobilate si dotate corespunzator si un salon de coffe-break.

Hotelul ofera oaspetilor 127 spatii de cazare (din care 81 camere duble cu pat matrimonial si 46 camere duble twin).

Toti cei care accepta invitatia de a ne fi oaspeti vor fi primiti cu caldura, operativitate si profesionalism inca de la check-in.
Curatenia in camere este asigurata de personal calificat, bine instruit si atent la detalii.

Pentru confortul dvs. camerele sunt dotate cu balcon si mobilier de terasa, grup sanitar cu cadita de dus, TV, radio-casetofon cu/fara CD, frigider/minibar, seif, aer conditionat, uscator pentru par.

Barul din receptia hotelului este locul perfect pentru o seara relaxanta petrecuta in compania prietenilor.
In zonele publice ale hotelului (receptie, bar receptie) puteti accesa gratuit reteaua de internet wireless.

De la inceputul proiectului am stiut ca ne dorim o piscina aparte... deosebita, spectaculoasa, dar in acelasi timp un loc in care oaspetii nostri sa se simta in siguranta.

Am stiut ce vrem si nu am facut niciun compromis. Am apelat la serviciile unei firme internationale care avea deja in spate experienta constructiei piscinelor din statiunile Bulgaresti, iar rezultatul a fost pe masura... o piscina spectaculoasa cum nu intalnesti la orice hotel - cu fantani arteziene, caderi de apa si lumini subacvatice care ofera noaptea un spectacol multicolor deosebit.

Pe cei care doresc sa isi mentina o forma fizica si un tonus de invidiat ii invitam la reprize de inot in piscina mare in timp ce zona de jacuzzi este preferata de cei care doresc doar sa se bucure de beneficiile hidromasajului.

Va invitam mai intai sa luati loc la o masa fie in interiorul restaurantului fie pe una din cele doua terase exterioare. Un repertoriu muzical atent selectionat va va relaxa si incanta in acelasi timp.
Va asteptam sa incercati cu incredere preparatele noastre din bucataria traditionala si internationala.

Avem grija sa va oferim in fiecare zi produse proaspete, preparate de bucatari pentru care meseria a devenit o pasiune. Si pentru ca savoarea unei mese este cu adevarat completa doar atunci cand este acompaniata de un pahar cu vin bun, va invitam sa incercati unul din vinurile de podgorie romaneasca pe care vi le prezentam.

Toate detaliile aparent marunte... muzica in surdina, lumina lumanarilor, ambientul si vegetatia care va inconjoara, dar si cele esentiale... curatenia impecabila, calitatea produselor servite, intotdeauna proaspete si serviciile personalului din restaurantul Sunquest, vor transforma o simpla cina intr-o experienta cu adevarat placuta, iar sejurul dvs. intr-o vacanta agreabila.

Va invitam sa va petreceti un concediu de neuitat la restaurantul Sunquest si sa va bucurati de momente pretioase alaturi de persoanele dragi dumneavoastra.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura